Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan'ın attığı tweet büyük tepki çekti.

        CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan'ın attığı tweet büyük tepki çekti.

        Palalı saldırgan Sabri Çelebi'nin Fas'a kaçmasına tepki gösteren Sapan, eleştirinin dozunu kaçırdı. Başbakan Erdoğan'ın Gezi olayları sırasındaki tavrını eleştiren Sapan, Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ı hedef aldı.

        Yıldıray Sapan, attığı o tweeti gelen yoğun tepkiler üzerine bir süre sonra sildi. Gerekçesini ise "rica" olarak açıkladı. "Başbakan Erdoğan'ın eskiden beri tanıdığım bir danışmanı twitter üzerinden özel bir mesaj gönderdi, o yüzden sildim" dedi.

        "PİŞMAN DEĞİLİM"

        Habertürk'e konuşan Sapan, attığı tweeti ve kendisini şu sözlerle savundu:

        "Attığım tweet tepki içindi. Başbakan Erdoğan'ın bir yakınına aynısı yapılsaydı, Erdoğan bu kadar sessiz kalır mıydı bunu sorgulamak için attım. Attığım için de pişmanlık duymuyorum. Onlar vücudun bazı bölümlerini cinsellik olarak algılıyor, biz vücudun bir parçası olarak bakıyoruz. Kızmaları, tepki göstermeleri bu yüzden."

        Kendini bu sözlerle savunan CHP milletvekili, tweet attıktan sonra takipçi sayısının hızla arttığını söyledi. Ve "Partimden bir tepki almadım" diye de ekledi.

        SİCİLİ PEK PARLAK DEĞİL

        Sapan, partisinden değil ama yine twitter üzerinden hem Ak Partililerin hem de vatandaşların tepkisine neden oldu. O isimlerden biri de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ti. Gökçek, Sapan'ın eşiyle yaşadığı kavgayı hatırlattı. Yıldıray Sapan, 2010 yılında yaşanan olayda hamile eşi Başak Sedef Sapan'ı dövmüş, eşinin düşük yapmasına neden olmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ