Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Aref kavga etti polis vurdu

        ANKARA/HT GAZETE

        Yetenek Sizsiniz yarışmasında ünlenen İranlı illüzyonist Aref Ghafouri, ailesinin kaldığı Ankara Küçükesat’taki eve ziyarete gitti. Ailesiyle vakit geçiren Aref, üst katta sahaflık yapan Fahrettin Telseren’in gece yarısı yaptığı ağaç budama işine tepki gösterdi. Karşılıklı küfürleşmelerin ardından tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Telseren elindeki bıçakla sağa sola tehdit savurunca Aref, polisi arayarak yardım istedi.

        Olay yerine gelen polis, Telseren’in budama yaptığı bıçağı vermemesi üzerine önce uyardı. Uyarıların ardından bir polis memurunun bıçağı almak istemesi sırasında eli kesildi. Olay yerinde bulunan polislerden bir tanesi de silahına davranarak Telseren’i bacağından vurup etkisiz hale getirdi. Telseren’e, olay yerinde bulunan ambulansta ilk müdahale yapıldı.

        Karakola götürülen Aref ve Telseren’in birbirlerinden şikâyetçi olmadığı belirtildi. Aref’in “Ben kavgayı engellemek için polisi aradım” dediği öğrenilirken, Telseren ise “Evimin yanındaki sarmaşıkları temizlemek istedim. Aref, bana ağır ithamlarda bulundu” diyerek savunma yaptı

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ