Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika İşte ilk başörtülü belediye başkan adayı

        Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, yerel seçimler öncesi ilkbaşörtülübelediye başkan adayını partilerinin açıkladığını belirterek, BBP Adapazarı Belediye Başkan adayı Melahat Üzgün Çakır'a destek olunmasını istedi.

        Alperen Ocakları Sakarya İl Başkanı Erdem Ercan'ın nikah törenine katılmak için Sakarya'ya gelen Destici, düzenlediği basın toplantısında yaklaşan yerel seçimleri önemsediklerini söyledi. Destici, partisinin adaylık başvurularının 7 Ekim'de başlayacağını vurgulayarak, "Sakarya'da istisnai bir durumu gerçekleştireceğiz. Genel başkan kontenjanını kullanacağız. Bir kadın adayımızı Adapazarı belediye başkan adayı olarak açıklayacağız. Bu hanımefendi, Adapazarı'nda İkizce Müslüm Mahallemiz'in muhtarı... Melahat Üzgün Çakır hanımefendiyi partimizin Adapazarı belediye başkan adayı olarak açıklıyorum,başörtülüilk kadın adayını da BBP açıklamış oluyor. Hayırlı Uğurlu olsun. Adapazarı, bu kardeşimize sahip çıkacaktır. Adayımızı Adapazarı'na emanet ediyorum" dedi.

        Çakır da Destici'nin Adapazarı belediye başkan adaylığı görevini kendisine layık görmesinden duyduğu memnuniyeti ile getirerek, "Hani yürü yürü bir sloganımız var ya. Allah'ın izniyle biz yürüyoruz. Gözünüzde üzerimizde. Adapazarı'nda Allah'ın izniyle bunu da başaracağız" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ