Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika "Ok yaydan fırlamıştır"

        MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelix Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok'a destek verdi.

        MHP Lideri Bahçeli, "Balıkesir'de Ok yaydan fırlamıştır, Balıkesirli eğer hizmet istiyorsa, daha başarılı bir büyükşehir olmayı istiyorsa tek tercih İsmail Ok olmalıdır" dedi.

        Ankara'daki Balıkesir Tanıtım Günlerine katılan MHP lideri Devlet Bahçeli, Balıkesir Belediyesi standındaki incelemelerinde yöneltilen soruları cevaplarken Balıkesir Belediye Başkanı Ok'un çalışmalarını da değerlendirdi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Geçen haftalarda Ankara'da 30 Mart 2014 günü yapılacak olan Mahalli İdareler seçiminde 9 büyükşehir, 12 il olmak üzere toplam ilçe ve beldelerle birlikte 253 belediyemizin takdim toplantısını yaptık. Bu toplantımızda Balıkesir ilimizde 2009 yılından bu yana başarılı bir belediyecilik hizmeti sunan değerli İsmail Ok beyefendi halkın teveccühü ile Balıkesir'de büyükşehir adayımız olarak takdimi arzulanmıştır. Aynı gün İsmail Ok beyefendi Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız olmuştur.

        Ben inanıyorum ki bu bütün ili kapsayacak tarzda yeni bir hizmet dönemi Sayın İsmail Ok beyefendi tarafından başlatılacaktır. Bunun da en güzel örneği Balıkesir'in il olarak üstlendiği dönemde kendisini göstermiştir. O bakımdan; Balıkesirli eğer hizmet gelmesini istiyorsa, çok daha başarılı bir büyükşehir olmak istiyorsa tek tercih İsmail Ok olmalıdır. Çünkü Balıkesir il başkanı olarak sunduğu hizmetle Ok yaydan fırlamıştır ve bütün Balıkesir'i kapsayacaktır" şeklinde konuştu.

        Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye ziyaretin anısına Balıkesir'i simgeleyen tarihi saat kulesinin biblosunu takdim etti.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ