Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Sarıgül o anı anlattı

        2005 yılında partiden ihraç edilen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün yuvaya dönüşü için hukuki prosedür bugün ve yarın atılacak adımlarla tamamlanacak. Adnan Keskin'in CHP daveti karşısında gözyaşlarına tutamayan Sarıgül, "Baba Ocağından 8 yıldır ayrı kalmışım. Üstüne bir de Adnan Abi o kadar güzel konuştu ki kendimi tutamadım" dedi.

        Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün yuvaya dönüşü için hukuki prosedür bugün ve yarın atılacak adımlarla tamamlanacak. CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin'in kendisini ziyareti sonrasında yaptığı konuşma sırasında gözyaşlarını tutamayan Sarıgül, neden ağladığını kurmaylarına anlattı:

        Gözyaşlarımı tutamadım çünkü baba ocağından 8 yıldır ayrı kalmışım. Üstüne bir de Adnan Abi'nin konuşması eklenince duygulandım. Zaten Adnan Abi dışında da kimse o konuşmayı yapamazdı. Çünkü o beni, ben onu çok iyi tanıyorum. İster istemez gözyaşlarımı tutamadım."

        Kemal Bey'in şahsıma gösterdiği güven ve takdirin mutlaka karşılığını vermeliyiz. Bu hassasiyet içinde hareket edeceğiz. Küçük alınganlıklardan kaçınacağız. CHP'de, kavganın, tartışmaların odak noktası biz olmayacağız. Çünkü biz sorun çıkarmaya değil, sorunları çözmeye gidiyoruz.

        KARAR YARIN

        CHP MYK, Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında bugün toplanarak Sarıgül'ün partiye üyelik dilekçesini görüşecek. MYK'da alınacak kararın ardından Sarıgül'ün dilekçesi oylanması için Parti Meclisi'ne sevk edilecek. 60 kişilik PM'de yarın yapılacak oylamada Sarıgül Üyeliğe kabul edilirse yaklaşık 20 bin kişiyle 9 Kasım'da Ankara'ya gelecek ve Kılıçdaroğlu'ndan üyelik kartını alacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ