Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika MHP Mersin İl Teşkilatı görevden alındı

        MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, görevine son verilen Mersin il teşkilatının yerine, İl Kurucu Yönetim Kurulu'nun Sebahattin Kılıç başkanlığında yeni yönetim oluşturduğunu bildirdi.

        MHP'li Çetin, yaptığı bilgilendirmede, "Parti tüzüğümüzün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden Mersin il teşkilatı, MYK'nın verdiği yetkiye dayanarak Başkanlık Divanı tarafından tüzüğümüzün 34. maddesine göre görevine son verilmiştir. Bu karar 26.11.2013 tarihinde il başkanlığına ve Mersin Valiliğine bildirilmiştir. Yine tüzüğümüzün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden MYK ve Başkanlık Divanı tarafından MHP'nin Mersin İl Kurucu Yönetim Kurulu Sayın Sebahattin Kılıç başkanlığı altında tüzüğümüzün 34. madde uyarınca yeni yönetim oluşturulmuştur. Görevi sonlandırılan arkadaşlarımıza bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni görev alan arkadaşlarımıza da başarılar diliyoruz." dedi.

        MHP Mersin İl Başkanı Mahmut Tat, Mersin Büyükşehir Belediye başkan adayı ve ilçe belediye başkan adayları seçimi konusunda parti genel merkezini eleştirmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ