Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Karısını baltayla öldürdü

        Müslim SARIYAR / AHT

        İstanbul’da, 65 yaşındaki Kazım A., ağır işittiği için su istediğini duymayan eşi Revzet A. (58) ile tartıştı. Kendisi de ağır işiten Kazım A., karısına baltayla saldırıp hayatına son verdi.

        istanbul Esenyurt’ta, bir kadının daha ölümüyle son bulan olay, dün saat 07.00 sıralarında yaşandı. İddiaya göre Esenkent Mahallesi’nde oturan Kazım A. (65), 14 çocuğunun annesi olan eşi Revzet A.’dan (58) su vermesini istedi. Kocasının su istediğini ağır işiten Revzet A. duymayınca, tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine koca Kazım A., baltayla karısının kafasına vurarak ağır yaraladı. Olayı ayırmak isteyen çiftin çocukları 15 yaşındaki Y.A. da kavgada yaralanırken, olaya tanık olan 22 yaşındaki kızları H.A. şoka girdi.

        ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

        Balta darbeleriyle kanlar içinde kalan Revzet A., komşularının haber vermesi üzerine sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Ailenin oturduğu eve giden polisse, saldırıda bulunan Revzet A.’yı etkisiz hale getirdi. İlk müdahaleleri yapılan çocukların durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ancak Esenyurt Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Revzet A., hayatını kaybetti. Revzet A.’nın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

        ‘PİŞMANIM’ DEDİ

        Koca Kazım A.’nın ifadesinde, “İkimizin de kulakları ağır işitiyor. Su istedim, cevap vermedi. ‘Benim sözümü nasıl dinlemezsin’ diye kızdım. Pişmanım” dediği öğrenildi

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ