Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Binali Yıldırım'dan açıklama, Binali Yıldırım Erzincan'da, Binali Yıldırım: Ben artık postadan sorumlu bakan değilim

        Kemal ÖZDEMİR / ERZİNCAN (AHT)

        Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Binali Yıldırım partisinin Erzincan İlçe ve Belde Belediye Başkan Adaylarının tanıtım toplantısına katılmak üzere Erzincan'a geldi. Erzincan Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştiren Yıldırım, "Biz bugüne kadar ne vakalar atlattık. Anlatsam Munzur Dağı ile Keşiş Dağı bile ayakta kalamaz. Ama biz incindik milletimizi incitmedik. Size karşı oynanan her türlü oyunu tuzağı boza boza bugüne geldik" dedi.

        AK Parti Erzincan Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik eski Bakanı Binali Yıldırım'ın yanı sıra AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Erzincan Belediye Başkan Vekili Osman Terzioğlu AK Parti Erzincan İl Başkanı Burhan Çakır, AK Parti Erzincan Belediye Başkan Adayı Cemalettin Başsoy ve partililer katıldı. Törende konuşan Binali Yıldırım, "30 Mart Erzincan'da ve Türkiye'de yeni bir dönemin, yeni bir başlangıcın tarihidir. Değerli hemşehrilerimin Erzincan'da en iyi kararı vereceklerine hiç şüphem yoktur. Sizlere adım kadar inanıyorum, adım kadar güveniyorum. Erzincan'a gelen uzun süre memleketimizden ayrı kalmış hemşehrilerimizin güzel hatıralarla döndüklerini ve bunu bize anlattıklarını gördükçe sizler gibi benim de göğsüm kabarıyor. Bu topraklara biz çok şey borçluyuz. Çünkü bu topraklar bize hayat verdi. Bu topraklar ay yıldızlı bayrağın dalgalanması için hayatını seve seve veren şehitlerin kanlarıyla sulanmış topraklardır. Bugüne kadar siyaseti hep hizmet olarak gördük. Hiçbir şekilde ayrımcılık yapmadık. Çünkü biz inanıyoruz ki insanı yücelt ki devlet yücelsin. Bu anlayışla çalıştık. Ülkemiz bu günlere geldi. 11 yıl dağ gibi sorunların dağ gibi hizmetlere dönüştüğü yıllardır. Her tarafta bir birinden önemli hizmetler var. Şimdi de bayrağımızı 30 Mart'ta İzmir'de Kadifekale'ye dikmek için canla başla çalışıyoruz" dedi.

        "BEN ARTIK POSTADAN SORUMLU BAKAN DEĞİLİM"

        Yıldırım, "Ben artık postadan sorumlu bakan değilim. Fakat hemşehrilerimin siparişleri gözüm başım üstüne onu da bilin. Biz bugüne kadar ne vakalar atlattık. Anlatsam Munzur dağı ile Keşiş dağı bile ayakta kalamaz. Ama biz incindik milletimizi incitmedik. Size karşı oynanan her türlü oyunu tuzağı boza boza bugüne geldik" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ