Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Devlet Bahçeli: Türkiye'deki Bilallerin babası olamıyor

        Yerel seçim çalışmaları kapsamında Kırşehir'e gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kaman ilçesinde kalabalık bir partili grubu tarafından davul zurnalarla karşılandı.

        Kalabalık gruba hitap eden Bahçeli şunları söyledi:

        17 Aralık'ta 41 kişi tutuklanıyor. Bunun ardından Başbakan'da bir panik başlıyor. Bunun üstünün örtülmesi gerektiğini söylüyor. Savcıların yerini değiştiriyor, polislerin yerini değiştiriyor.

        Bir savcı sıkıntısını anlatmak için adliyenin önünde görüşlerini dağıtıyor. Erdoğan bunu görünce parlıyor bu savcının üzerine gidiyor savcıyı sürüyor. Şimdi yoluzluk ve rüşvet üzerine her şeyi kapatmak için elinden geleni yapıyor.

        Kendisine yargı yoluyla darbe yapılacağını iddia ediyor. Demiyor ki halkım bunu konuşuyor bu millete sorumluluğum var, hükümetimde yolsuzluklar konuşuluyor bunu önlemem lazım.

        O sebepten dolayı yargıyı kıyıma uğratacağın yerde gelin Yargıtay'ın değerli üyeleri ve emniyet mensuplarının hepsini görevlendiriyorum. Nereye dayanıyorsa dayansın diyerek babalık yapamıyor. Oğlunun babası ama Türkiye'deki Bilallerin babası olamıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ