Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Berkin Elvan için E-5'te insan seli

        Gezi olaylarında yaralanan ve dün hayatını kaybeden 15 yaşındaki Berkin Elvan’ın cenazesine katılan on binlerce insan Cemevi'nde düzenlenen törenin ardından Okmeydanı'ndan Mecidiyeköy istikametine yürüyerek E-5'i ve yan yolu trafiğe kapattı.

        İBB Trafik Kontrol Merkezi'nden alınan bilgilere göre, Mecidiyeköy-Harbiye istikameti geçici bir süre trafiğe kapatıldı.

        EMNİYET'TEN TRAFİK AÇIKLAMASI

        İstanbul Emniyet Müdürlüğü internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:"Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi görmekte iken 11.03.2014 tarihinde vefat eden Berkin ELVAN için 12.03.2014 tarihinde düzenlenecek cenaze töreni esnasında Okmeydanı Cemevi, Darulaceze Caddesi, Abide-i Hürriyet Caddesi, Rumeli Caddesi, Ergenokon Caddesi, Baruthane Caddesi ve Feriköy Mezarlığı çevresinde trafik akışının sağlanması amacıyla Trafik ekiplerimiz tarafından gerekli tedbirler aldırılmıştır. Trafik akışına kapatılan cadde ve güzergah bulunmamaktadır."

        GEZİ PARKI KAPATILDI

        Taksim'de erken saatlerden itibaren önlem almaya başlayan polis saat 12.00'da Gezi Parkı'nı vatandaşlara kapattı. Taksim Meydanı'na da otobüslerle çok sayıda polis getirildi. Polisin meydandaki geniş güvenlik önlemleri sürüyor

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ