Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Pamir'den kötü haber, cesedi bulundu

        Dün sabah 09.00 sıralarında Sarıyer Zekeriyaköy’deki evinden çıkan ve kaybolan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdik'in, evlerinin yanında bulunan bahçenin havuzunda cesedi bulundu.

        Beşevler Sitesi'ndeki evinden sabah saatlerinde anne ve babası uyurken çıkarak kaybolan Pamir Dikdik'in bulunması için sabah saatlerinden itibaren jandarma ekipleri ile AKUT üyeleri, ormanlık alanda arama-kurtarma köpekleriyle çalışmalar yapıyordu.

        ACI HABERİ TWITTER'DAN DUYURDU

        Vali Hüseyin Avni Mutlu, Twitter'dan acı haberi ''Sevgili Pamir'i maalesef bir evin havuzunda ölü olarak bulduk. Acılı ailesine başsağlığı diliyorum.Allah hiçbir aileye evlat acısı yaşatmasın'' diye yazarak duyurdu.

        KORKUNÇ İDDİA!

        Cesedin başına gelen babaanne, torununa son kez sarılarak gözyaşı döktü. Pamir'in bir yakını ise aynı havuzda dün de arama yapıldığına dikkat çekerek, "Bu çocuk sonradan atılmış buraya" iddiasında bulundu.

        BABASI YIKILDI

        Oğlu Pamir'in cansız bedenine yan villanın havuzunda ulaşıldığı haberini alan acılı baba, iki kişinin yardımıyla yürüyebildi.Serdar Dikdik,"Ben aşkıma ne diyeyim şimdi" diye gözyaşı döktü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ