Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kayıp diye aranıyordu kadınla cesedi bulundu

        Emrah YILMAZ / İZMİR (AHT)

        Bir televizyon programına katılan eşi ve oğlu tarafından kaybolduğu söylenen ve polise de kayıp başvurusu yapılan Ramazan Gültekin'in cesedi, birkadının cesediyle birlikte uçurumda bulundu.Kadının cesedinin uçuruma yuvarlanmış otomobilde bulunduğu, Gültekin'in ise yola çıkmaya çalışırken can verdiği anlaşıldı. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

        Karabağlar ilçesi Tırazlı köyü mevkii üzerinde, patika yolun yaklaşık 50 metre aşağısında yuvarlanmış bir otomobil gören köylüler durumu jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen jandarma ve 112 ekipleri otomobilin 10 metre ilerisinde uçurum kenarında erkek cesedi ile otomobilin içerisinde ön yolcu koltuğundakadıncesediyle karşılaştı.

        Cesetlerin yaklaşık 1 haftalık olduğu ve çürümeye başladığı görüldü. Yapılan incelemeler sonucunda erkek cesedinin 5 Nisan günü kaybolan ve bir müteahhidin yanında çalışan Ramazan Gültekin'e ait olduğu belirlendi. Yanındakikadının ise 32 yaşındaki Gülşah Kapar olduğu belirlendi. İşsiz olduğu öğrenilen Kapar'dan ailesinin bir haftadan beri haber almadığı bildirildi.

        YOLA ÇIKMAK İÇİN ÇABALAMIŞ

        Şehir merkezinden yaklaşık 65 kilometre uzaklıktaki uçurumda, hakkında kayıp başvurusu olan Gültekin'in otomobilinin bulunduğunu duyan yakınları olay yerine geldi. Ekip olay yerinde yaptığı incelemeler sonucu şarampole yuvarlanan otomobilden fırladığı ileri sürülen Ramazan Gültekin'in yola çıkmak için çabaladığı, ancak bunu başaramadığını belirledi. Gültekin ile Kapar'ın cesetleri İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

        EŞİ VE OĞLU TELEVİZYONA ÇIKMIŞ

        Öte yandan 5 Nisan'dan beri kayıp olan Ramazan Gültekin'in bulunması için eşi ve oğlunun geçtiğimiz Cuma günü özel bir televizyon kanalındaki programa katıldığı ve vatandaşlardan yardım istediği ortaya çıktı. Programa çıkan Mine ve Şahin Gültekin, 5 Nisan Cumartesi günü evinden 35 AT 3648 plakalı otomobiliyle "İşe gidiyorum" diyerek çıkan Ramazan Gültekin'den bir daha haber alamadıklarını belirtti. Gültekin'in telefonlarının 7 Nisan Pazartesi gününe kadar açık olduğunu, fakat aramalara cevap vermediğini belirten yakınları, ayrıca başka birkadınla da ilişkisi olduğunu duyduklarını söyledi.

        JANDARMA GENİŞ ÇAPTA ARAŞTIRMA BAŞLATTI

        Olayla ilgili geniş çapta araştırma başlattığı öğrenilen jandarma ekiplerinin, Ramazan Gültekin'in tüm iş ve özel hayatını mercek altına aldığı, kazanın meydana geldiği yol üzerinde bulunan MOBESE ve güvenlik kameralarını da incelemeye aldığı bildirildi. İlk tespitlere göre kaza sonucu hayatını kaybettikleri sanılan Gültekin ve yanındakikadının cinayete kurban gitmiş olabilme ihtimali üzerinde de durulduğu ileri sürüldü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ