Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Ramazan Gültekin ölü bulundu

        Emrah YILMAZ/İZMİR/AHT

        TV’ye çıkan eşi ve oğlunun “Kayıp” dediği Ramazan Gültekin’in aracı, İzmir’de uçurumda bulundu. Araçta ölü bir kadın, dışında da Gültekin’in cesedi yatıyordu.

        İzmir'de bir televizyon programına katılan eşi ve oğlu tarafından kaybolduğu söylenen ve polise de kayıp başvurusu yapılan Ramazan Gültekin’in cesedi, bir kadının cesediyle birlikte uçurumda bulundu. Karabağlar İlçesi Tırazlı Köyümevkii üzerinde, patika yolun yaklaşık 50 metre aşağısında yuvarlanmış bir otomobil gören köylüler, durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri, otomobilin 10 metre ilerisinde uçurum kenarında bir erkek cesedi ile otomobilin içerisinde ön yolcu koltuğunda bir kadın cesediyle karşılaştı. Cesetlerin yaklaşık 1 haftalık olduğu ve çürümeye başladığı görüldü.

        5 NİSAN’DAN BERİ KAYIPTI

        Yapılan incelemeler sonucunda erkek cesedinin 5 Nisan günü kaybolan Ramazan Gültekin’e ait olduğu belirlendi. Yanındaki kadının ise Gülşah Kapar (32) olduğu tespit edildi. Olay yerinde yapılan incelemeler sonucu şarampole yuvarlanan otomobilden fırladığı ileri sürülen Gültekin’in yola çıkmak için çabaladığı ancak bunu başaramadığını anlaşıldı. Kapar’ın cesedi ise araçta bulundu. Polis, olayın kazamı yoksa cinayetmi olduğunu araştırıyor. Gültekin’in bulunması için eşi ve oğlunun geçtiğimiz cuma günü özel bir televizyon kanalındaki programa katıldığı ve vatandaşlardan yardımistediği ortaya çıktı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ