Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, Muharrem Taş'ın ailesini ziyaret etti

        Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, Gürpınar'da yolların kapalı olması nedeniyle hastaneye götürülemediği için hayatını kaybeden ve cenazesi çuvalda taşınan Muharrem Taş'ın ailesini ziyaret etti.

        Hakkari'deki temaslarının ardından Van'a gelen TBB Başkanı Feyzioğlu, 1 Şubat'ta Gürpınar ilçesine bağlı Yalınca köyü Çalık mezrasında yolların kapalı olması nedeniyle hayatını kaybeden Muharrem Taş'ın Şabaniye Mahallesi'ndeki ailesini ziyaret ederek, eğitim masraflarını üstlendiği Remziye Taş ve aile bireyleriyle görüştü.

        Muharrem'in ablası Remziye Taş'la bir süre sohbet eden Feyzioğlu, küçük kıza kitap hediye etti.

        "Biz artık yaşlanıyoruz. Ailemizde bir doktora ihtiyacımız var. Biz hastalanınca bize baksın diye Remziye'nin doktor olmasını istiyoruz" diyen Feyzioğlu, son kararın yine Remziye'ye ait olduğunu ve hangi mesleği isterse onu tercih etmesi gerektiğini söyledi.

        Remziye Taş'ın amcası Abdurrahman Taş ise Feyzioğlu'na ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Feyzioğlu ve Van Barosu'nun ailenin sıkıntılarıyla yakından ilgilendiğini ve hiçbir zaman kendilerini yalnız bırakmadığını ifade etti.

        Feyzioğlu, aile üyelerinin sıkıntılarını ve taleplerini dinledikten sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, "Remziye artık bizim kızımız. Onun okuması ve istediği mesleği elde etmesi için elimizden geleni yapacağız. Ben her yerde Remziye ve kardeşlerinin bana olan sıcak ilgisini anlatıyorum. Onlar çocuklarımın beni uğurladığı gibi öpücükle uğurladı. Bu bizim için çok önemli. Ailemizin her zaman yanında olacağız ve desteğimizi eksik etmeyeceğiz" dedi.

        Feyzioğlu, ziyaretin ardından kentten ayrıldı.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ