Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur silahlı saldırıya uğradı,Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur'a silahla saldıran zanlı teslim oldu

        Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, ilçe merkezinde Levent mahallesinde tartıştığı kişinin silahlı saldırısına uğradı. Bacağından yaralanan Onur hastanede tedavi altına alındı.

        BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI OZAN ONUR'U YARALAYAN ZANLI TESLİM OLDU

        Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur'u silahla yaralayan zanlı polise teslim oldu.

        5-8 Haziran tarihleri arasında yapılacak Kuş Cenneti Kültür ve Turizm Festivali'nde lunapark kurmak istediği öğrenilen H.K'nin (25) yeri beğenmemesinin ardından Başkan Yardımcısı Ozan Onur'a 3 el ateş ettiği ileri sürüldü. Bacağından yaralanan Onur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Zanlı H.K, olayın ardından suç aleti ile birlikte Bandırma Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim oldu.

        Hastaneye giderek doktorlardan bilgi alan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, silahlı saldırıyı kınadı. Mirza, "Hem ben, hem de Ozan Onur, bugüne kadar herkese yardımcı olmaya çalıştık. Böyle bir saldırıya maruz kalması beni derinden üzdü. Bunu yapanları lanetle kınıyorum. Bandırma Belediyesi ve Ozan Onur sahipsiz değil. Her türlü yöntemi kullanmaya muktedir insanlarız. Ama bizim içimizde insan sevgisi var" dedi.

        Mirza, olayın sebebinin lunapark meselesi olduğunu belirterek, "Festivalde belediyeden yer istemiş. Olabilecek ve olamayacak yerler var. Manyas'tan gelen arkadaşlarımız ile birlikte bir alan göstermiş. İnsanlar mağdur olmasın, ekmek yesin, bir faydamız olsun diye elimizden gelen çabayı gösteririz. Ama iyilikten de böyle maraz doğuyor" diye konuştu.

        Ozan Onur'un sağlık durumu ile ilgili açıklamalarda bulunan hastane yöneticisi Hadi Serdar Yazıcı, ateşli silah yaralanmasıyla getirilen Onur'un hayati tehlikesinin bulunmadığını söyledi. Yazıcı, "Sol femur bölgesinde ateşli silah yaralanması sebebiyle kırıklar var. Durumunun daha iyi takip edilmesi maksadıyla yoğun bakım ünitesine alındı" dedi.

        Onur'u tedavi eden Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Celalettin Dağlı ise, "Hastamızın sağ bacağında kurşun var. Ancak çıkarılmasını gerektirecek acil bir durum yok" şeklinde konuştu.

        AJANSLAR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ