Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 2 kadın öldüren Sefer Çalınak TV’deki evlilik programından kovuldu
        1

        Türkiye 2 gündür, evlilik programında duyduklarının şokunu yaşıyor. Flash TV'de yayınlanan "Ne çıkarsa bahtına" adlı evlilik programına katılan 62 yaşındaki Sefer Çalınak'ın sözleri programa damga vurmuştu.

        2

        İki karısını öldürdüğünü ve afla çıktığını söyleyen Çalınak, "Beni kabul edecek yeni bir eş arıyorum" demişti.

        3

        Sunucunun şok üstüne şok yaşadığı programa yarışmacı olarak katılan Sefer Çalınak, "5 ay iyiydik. 5 ay sonra hal ve hareketleri değişti.

        4

        Aynı yerde oturduk resmi nikah yapmamıştık. Bana hiç tasvip etmeyeceğim haraketlerde bulundu. Kader kurbanı olarak elimden bir kaza çıktı" diyerek hem program sunucusunu hem de izleyenleri şaşkınlık içinde bırakmıştı..

        5

        Yarattığı şok bununla da bitmeyen Çalınak, ikinci bir cinayet daha işlediğini ama artık akıllandığını, kendisini böyle kabul edecek bir eş aradığını ifade etmişti.

        6

        Çalınak'ın sözleri karşısında daha fazla dayanamayan sunucu yarışmacıdan programı terketmesini isterken, "Rabbim bu benim sınavım mı Allahım?" serzenişinde bulunmuş, stüdyodaki izleyicilerin alkışlı desteğini almıştı.

        7

        Balta ile öldürmüş

        Türkiye'nin konuştuğu şaşkınlık veren olayda, Çalınak'ın geçmişte işlediği cinayetlerden birinin dehşete düşüren ayrıntıları da ortaya çıktı. Haziran 2000'deki cinayet basına şöyle yansımıştı: Ümraniye Kazım Karabekir Mahallesi Esref Bitlis Caddesi'nde, 37 yaşındaki Yosma Evcil, birlikte yaşadığı temizlik işçisi Sefer Çalınak tarafından balta ile parçalanarak öldürüldü. Çalınak, Evcil'i katlettikten sonra Ümraniye Karakolu'na giderek teslim oldu.

        8

        "BENDEN KORKMASINLAR"

        Stüdyodan kovulan Sefer Çalınak, Habertürk’e konuştu. Çalınak, “Daha önce 2 eşimi öldürdüğümü söylediğim kadınlar beni terk etti. O yüzden ben de dobra dobra söyledim. 14 yıl cezaevlerinde geçti. Islah oldum. Benimle evlenecek kadın öldürürüm diye korkmasın. Maaşımı ona vereceğim” dedi.

        9

        ARADIĞI EŞ KRİTLERİNİ AÇIKLADI

        Çalınak, "Yeni bir yuva kurmak, ömür boyu mutu olmak istiyorum. Şeker hastasıyım, kalp ameliyatı oldum. Yaşamak için mücadele verecek, bana sahip çıkacak akıllı bir eş arıyorum. Rahmani düşünceli bir eş arıyorum, şeytani istemiyorum" ifadelerini kullandı

        10

        KENDİNİ SAVUNDU

        Çalınak, "Her şeyim dobra. Doğru konuştuğum için doku köyden kovuluyorum. Hep iyi niyetliyim. ıslah oldum akıllandım" dedi.

        11

        Başından geçen evlilikleri anlatan Çalınak, "İlk evliliğim 1968'de oldu. 11. ayda cezaevine düştüm. Rahmetlik oldu Allah rahmet eylesin. İstemeyerek oldu. Ben yapmadım. Yeşilırmak'a düştü. Karakola vardım. Baskıyla 'sen öldürdün' dediler. Bir şey diyemedim. Cezasını çektim" dedi.

        12

        Daha sonra ikinci evliliğini yaptığını söyleyen Çalınak, "Ben kötüydüm de 18 sene benim kahrımı niye çekti bu kadın. Benden iki çocuğu oldu. Mahkemede anlaşarak boşandık. Mallarını verdim. Kendisi halen sağ" ifadelerini kullandı.

        13

        3. evliliğindeki karısını öldürdüğünü söyleyen Çalınak, "3. evliliğim nikahsız yaşadım. Daha kocasından boşanmamıştı. Paramı yemek istiyordu. 2 bin TL'lik senet verdim. Bu senedi icraya vermiş, arabama haciz kondu.

        14

        9 bin markı hesabına yatırdım. Bunlar hep gitti. 'Hep bana' dedi. Allah'ına şükretmedi. Ben kızdım. 3. Eşim de vefat etti. 15 sene verdiler. Müebbetten aşağı düştüler. Cezam hafifledi. 6 sene yattım. Şu anda hür ve huzur içinde yaşamak için eş arıyorum. Pişmanım tabii ama ay bacayı geçti" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ