Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Çocuklarını öldürmekle tehdit ettiği 3 kadına fuhuş yaptırdı Fuhuş yaptırdığı amcasının kızının ihbarı üzerine yakalanıp tutuklandı

        Neşet KARADAĞ /AHT

        Adana'da ‘çocuklarınızı öldürürüm' tehdidiyle birisi amcasının kızı 3 kadına zorla fuhuş yaptıran, yaşı küçük bir kıza da tecavüz ettiği iddia edilen 39 yaşındaki Ayhan P. yakalanarak tutuklandı.

        Ahlak Bürosu'na giden 27 yaşındaki İ.P., amcasının oğlu Ayhan P.'nin kendisine zorla fuhuş yaptırdığı yönünde ihbarda bulundu. Nişanlısının cezaevinde olduğunu belirten İ.P., "Amcamın oğlu Ayhan, ‘Dediğim kişilerle ilişkiye gireceksin yoksa çocuğunu öldürürüm' diyerek beni tehdit etti. Korkumdan dediği kişiyle ilişkiye girdim. Ben fuhuş yapmak istemiyorum. Ama, beni zorluyor. Ayrıca, nişanlımın kız kardeşini de kaçırıp tecavüz etti. Komşularım N.S. ve Ç.T.'ye de çocuklarını öldürmekle tehdit edip fuhuş yaptırıyor. Ne olur bize yardımcı olun" dedi. Bu ihbar üzerine Ahlak Bürosu polisleri, 2 kadını bulup görüştü. Kadınların, "Ayhan P., çocuklarımızı öldürmekle tehdit edip bize de fuhuş yaptırıyor" demeleri üzerine Ayhan P.'nin evine baskın yapıldı.

        Emniyetteki sorgusunda suçlamaları kabul etmeyen Ayhan P., sevk edildiği adliyede ‘Tehdit ve şantajla zorla fuhuş yaptırmak' suçundan nöbetçi mahkemece tutuklandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ