Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Gürcü kadın boğazını keserek intihara kalkıştı Villada dehşet Gürcü kadın boğazı kesilmiş halde bulundu

        Yunus Emre ÇINAR / AHT

        İzmir'in Çeşme ilçesinde bir villada hizmetli olarak çalışan Gürcistan uyruklu yaşındaki Larisa Tchitashvici (58), boğazı kesilmiş halde yaralı olarak bulundu. Ağır yaralanan kadının bunalımda olduğu ve Gürcüce not bırakarak intihara kalkıştığı belirlendi. Tchitashvici,kadın İzmir'de tedaviye alındı.

        Alaçatı Le Trio Butik Otel ve İzmir Alsancak Le Trio Restoran'ın sahibi Canan Blumel'in sahibi olduğu Ilıca Şantiye Evleri Celal Bayar Mahallesi'ndeki villada çalışan Gürcintan uyruklu Larisa Tchitashvici (58) boğazı kesilmiş halde yaralı olarak bulundu. Çevredeki site sakinleri tarafından inleme seslerinin duyulması üzerine görülen Tchitashvici, ambulans ekibi tarafından Çeşme Devlet Hastanesi'ne, ardından da İzmir'deki Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

        ÇOCUKLARINA VEDA MEKTUBU YAZDI

        Alaçatı Le Trio Hotel'in sahibi Canan Blumer'in villasında 15 Nisan'dan bu yana hizmetli olarak çalıştığı belirlenen kadının, ziyaret için geldiği Gürcü arkadaşının Gürcistan'da doğum yapan gelininin yanına gitmesi üzerine villada çalışmaya başladığı öğrenildi. İlk tespitlere göre, Larisa Tchitashvici'nin kaldığı müştemilatta boğazını kestiği, ardından da sürünerek bahçedeki havuzun yanına kadar geldiği belirlendi. Görgü tanıkları, havuz kenarında bulduğunda villanın sahibi Canan Blumer ile oğlu Özcan Blumer'in ismini sayıkladığını belirtirken, kadının kaldığı müştemilatta yapılan aramada Gürcüce yazılmış 4 sayfalık mektup ile psikolojik tedavide kullanılan ilaçlar bulundu. İntihara kalkıştığı belirlenen kadının yazdığı mektupta çocuklarına, "Bu mektubu 10 Haziran'da yazıyorum. İki gün sonra kalbim kırık olarak yanınızdan ayrılacağım. Sizleri üzdüğüm için özür dilerim" diyerek veda ettiği öğrenildi. Hayati tehlikesi devam eden kadının tedavisi sürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ