Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Katliamda taciz iddiası

        Müslim SARIYAR-Nihat ULUDAĞ/AHT

        İstanbul Esenler'de cinnet getiren kahveci Recep Genç (50), eşi Tayyibe (48) ile kızı Büşra'yı satırla öldürüp intihara kalkışmıştı. Dershaneden eve dönen 18 yaşındaki K. ise annesi ve kızkardeşinin cesediyle karşılaşmış, babasını da yaralı bulmuştu. Olayın ardından gözaltına alınan Recep Genç, ilk tedavisinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Boğazını kesip intihara kalkışan ancak ifade verecek durumdaki zanlının, "Kahvecilik yapıyorum, her gün eşimle para konularında tartışıyorduk. Olay günü de tartıştık. Kendimi kaybetmişim" dediği bildirildi. Zanlı, daha sonra ambulansla Bakırköy Adliyesi'ne sevkedildi.

        KIZINA TACİZ

        Katil zanlısı cinayet nedenine "parasızlık" derken, cinayetin babanın kızına tacizde bulunması nedeniyle işlendiği öne sürüldü. İddiaya göre, zanlının kızını taciz ettiği, annenin de bunu öğrenmesi üzerine aralarında kavga çıktığı bildirildi. Kavga sırasında Recep Genç'in hem eşini hem de kızını öldürdüğü kaydedildi. Ayrıca katil zanlısının kızı için eve kamera yerleştirdiği, kameranın da polis tarafından bulunduğu iddia edildi.

        Bu arada Recep Genç'in, cinayet sırasında bağırmaması için kızının ağzını koli bandı ile kapattığı da bildirildi.

        Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından Teyyibe ve Büşra Genç'in cenazeleri, defnedilmek üzere memleketleri Erzurum'a gönderildi. Cenazeler bugün toprağa verilecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ