Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bodrum'u karıştıran bayrak! (IŞID)
        1

        IŞİD örgütünün bayrağına benzediği için heyecan yaratan tekne için inceleme başlatıldı. Teknenin sahibi Yıldız, "Kafamı sokacak bir yer yaptım, kimseye zararım yok.

        2

        Göndere de 'Allah birdir ve Hz Muhammed O'nun Elçisidir. Ona Biat Ediniz' yazılı Arapça bayrak çektim. Bunda kötü bir niyet aranmasına gerek yok" dedi.

        3

        Torba Koyu'na demirli, üzerinde Arapça yazının bulunduğu siyah bayraklı tekne evi görenler durumu, zabıta, polis ve Bodrum Liman Başkanlığı'na bildirdi.

        4

        IŞİD bayrağına benzerliği nedeniyle tedirgin olan yerli ve yabancı turistlerin şikayeti üzerine yetkililer, teknede, üzerindeki imalat da dahil olmak üzere inceleme başlattı.

        5

        Teknenin evi olduğunu belirten Yıldız, "Bunun adı üzerinde yazdığı gibi 'Teknevi'. Yani hem tekne hem ev. Burası MERNİS kayıtlarına göre benim ikametgahım sayılıyor. Seçim evraklarımda burası resmen işaretlendi.

        6

        Teknenin üzerine gazbetondan (hafif beton grubuna giren bir yapı malzemesi) iki odalı bir yer yaptım. Ormandan, hazineden arsa çalmadım. Kafamı sokacak bir yer yaptım, kimseye zararım yok.