Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Hırsızlar gazeteci-yazar Günseli Özen Ocakoğlu’nun cipini çaldı Gazeteciye hırsız şoku! Günseli Özen Ocakoğlu’na hırsız şoku

        Müslim SARIYAR/HABERTÜRK

        Gazeteci-yazar Günseli Özen Ocakoğlu’nun İstanbul Büyükçekmece’deki evine giren hırsızlar, 1 milyon TL değerindeki ziynet eşyası ve paranın bulunduğu kasa ile cipini alıp kaçtı.

        Polis, hırsızları yakalamak için çalışma başlattı. Büyükçekmece Alkent 2000 Siteleri’nde yaklaşık 10 gün önce meydana gelen hırsızlık olayı iddialara göre şöyle gelişti: Günseli Özen Ocakoğlu’nun evde olmadığı sırada pencereden içeri giren hırsızlar, 40 bin dolar ve 600 bin dolar değerinde ziynet eşyasının bulunduğu kasa ile evde bulunan 2004 model cipe ait anahtarı aldı.

        Hırsızlar daha sonra park halindeki cipe binip kaçtı. Ocakoğlu’nun eve gelmesiyle ortaya çıkan hırsızlık olayıyla ilgili Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

        Güvenlik kamera görüntülerini de incelemeye alan polis hırsızların peşine düştü. Son bir senede 22 villanın soyulduğu milyon dolarlık evlerin olduğu Alkent 2000 Mahallesi’nde, 31 Ocak 2013 gecesi de Muslera’nın Uruguaylı sevgilisi Eliana Dide ile birlikte yaşadığı villasına giren hırsızlar, 100 bin Euro’nun yanı sıra değerli eşyaları çaldı. Kısa süre sonra Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızları yakaladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ