Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Oy kullanacak tatilciler geliyor, çanakkale feribot iskelesi, çanakkale

        Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy kullanmak için memleketlerine dönenlerin yola çıkmasıyla beraber, sabah saatlerinden itibaren uzun araç kuyrukları oluştu.

        ÇANAKKALE'DE FERİBOTLAR SAATSİZ ÇALIŞIYOR

        Çanakkale-Eceabat ve Çanakkale-Kilitbahir arasında sefer yapan arabalı feribot iskelesi önünde zaman zaman yoğunluk oluşturdu.

        Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, yoğunluğu azaltmak için tedbir aldı. GESTAŞ A.Ş. yetkilileri, yaşanan yoğunluk sebebiyle feribotların saatsiz olarak doldur-boşalt yöntemiyle çalıştırıldığını belirtti.

        Çanakkale-Kilitbahir hattında 4, Çanakkale-Eceabat hattında 3, Gelibolu-Lapseki hattında ise 4 feribot, sürekli hizmet veriyor.

        AFYONKARAHİSAR'DA 3 KİLOMETRELİK ARAÇ KUYRUĞU

        Yarın gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi, oy kullanmak için dönüş yoluna geçen tatilciler, Ege Bölgesi'nin kavşak noktası konumundaki Afyonkarahisar'da yaklaşık 3 kilometrelik araç kuyruğu oluşturdular.

        Türkiye'nin yarın Cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başına gitmesine sadece saatler kala oy kullanmak için dönüş yoluna geçen tatilciler Afyonkarahisar'da saatler süren uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden oldular. Özellikle tatil için Antalya ve Akdeniz sahillerini seçen vatandaşlar, yarın yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için, bugünden yola çıkmaya başladılar.

        Tatilciler Afyonkarahisar'a geldiklerinde ise hiç beklemedikleri, kilometrelerce uzunlukta araç kuyruğu ile karşılaştılar. Seçimde oy kullanmak için yollara dökülen tatilciler Afyonkarahisar'daki Ankara, İzmir, İstanbul ve Antalya'nın yol ayrımı olan Özdilek kavşağında yaklaşık yarım saat beklemek zorunda kaldılar. Kullandıkları araçlarda saatlerce trafiğin akmasını bekleyen tatilcilerin yaklaşık 3 kilometreye varan araç kuyruklarında zaman zaman gerildikleri gözlendi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ