Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Muharrem İnce istifa ediyor iddiası Muharrem İnce istifa mı ediyor? Tepkisini MYK’da dile getirecek

        HABERTÜRK/ANKARA

        Cumhurbaşkanlığı seçimi muhaliflere tepki sonuçlarını “hezimet” olarak değerlendiren CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, parti yönetimiyle yollarını ayırıyor.

        Parti içi muhalefetin lider adayı olarak gösterilen İnce’nin bugün MYK’da tepkisini dile getireceği, yarın da düzenleyeceği basın toplantısının ardından grup başkanvekilliği görevinden istifa edebileceği belirtiliyor.

        BAYKAL DESTEĞİ

        CHP kulislerinde, mevcut yönetimden rahatsız olan başta eski Genel Başkan Deniz Baykal olmak üzere parti içi muhalefetin Kılıçdaroğlu’na karşı İnce isminin etrafında toplanacağı konuşuluyor. Seçimden birgün önce Baykal’ın Yalova’da buluştuğu Muharrem İnce’nin lider adayı olarak sahaya inmeye hazırlandığı ifade ediliyor. İnce, Twitter hesabından seçim sonuçlarına ilişkin önceki gün yaptığı değerlendirmede, “Ortada büyük bir hezimet var, hala susmak ve başarılıyız demek yakışmıyor. Bu durumu kabullenemeyiz, geçiştiremeyiz. Yurttaşlarımızın umutsuzluğa sürüklenmesini ve partimin eriyip gitmesini seyretmeyeceğim” sözleriyle adaylık sinyali vermişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ