Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bebeklerini 'rehin' tutup annelere fuhuş yaptırdılar Adana'dan iğrenç haber

        Neşet KARADAĞ/ HABERTÜRK

        Adana'da bebekleri rehin tutulan 2 kadına, ‘Bebeklerinizi öldürürüz’ diyerek zorla fuhuş yaptırdıkları iddia edilen 1’i kadın 3 kişi hakkında 16’şar yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.

        Olay Güllü Sevimli’nin (41) 11 Haziran’da 4 aylık bir bebeği polis merkezine götürüp bebeğin annesi tarafından terk edildiğini söylemesiyle ortaya çıktı. Sevimli’nin karakola götürdüğü bebek yurda verilirken, Sevimli’den şüphelenen polisler evine yaptıkları baskında 5 aylık Ömür G. isminde bir kız bebek daha buldu.

        Sevimli, Ömür bebeğe de kendisinin baktığını annesi Burcu G.’nin de bebeğini terk ettiğini söyledi. Polis bebeklerini terk ettikleri iddia edilen 2 anneye telefonla ulaştı. Antalya’da olduğu belirlenen Gülay E., (19) ile Nevşehir’e kaçan Burcu G., (24) bebeklerine bakan Güllü Sevimli ile birlikte yaşadığı Cebrail Işıklı ve Hüseyin Özdemir’in bebeklerini rehin tutup kendilerine zorla fuhuş yaptırdıklarını iddia etti.

        Bunun üzerine Sevimli ve Özdemir yakalanırken diğer zanlı ise kaçtı. İddianamede eşi cezaevine girdikten sonra aile yakınları olan Sevimli’nin yanına bebeğiyle birlikte sığındığını belirten Gülay E., “Sevimli daha önce otoyolda fuhuş yapıyordu. Birlikte yaşadığı Işıklı, Burcu G.’yi otoyola götürüp erkeklere pazarlıyordu. Güllü, bir süre sonra, beni de fuhuş yapmaya zorladı. Kabul etmeyince Cebrail, ‘Fuhuş yapacaksın, yoksa bebeğini öldürürüm ya da birine veririm bir daha yüzünü göremezsin’ diye tehdit etti. Bebeklerimizi bizim fuhuş yapmamız için rehin tutuyorlardı” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ