Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Yerini Foursquare’den tespit etmiş Cani koca falçata ile saldırdı Boşanma davası açtığı eşini bu hale getirdi

        Hüseyin ŞENTÜRK/HABERTÜRK

        2 çocuğunun babası Ali G. tarafından sokak ortasında falçatalı saldırıya uğrayan ve yüzü tanınmayacak hale gelen Viyola G.’nin olay günü çocuklarını gezdirmek için çıkardığı, bu arada akıllı telefonlarda bulunan Foursquare uygulamasından yer etiketlemesi yaptığı, kocanın da böylelikle bulunduğu yeri tespit ettiği ortaya çıktı.

        Viyola G.’yi, annesi ‘bir eve’ sakladı. Saldırının ardından kocanın mahkemece serbest bırakılmasına isyan eden anne, “Kızımı her gün dövdü. 2 ay önce boşanma davası açtı. Sürekli tehdit ediyordu.

        Polise gittik ama çare olmadı. Serbest kalan kocası kızımı bulup öldürmesin diye bir yakınımın evine getirerek sakladım” dedi. 5 yıl önce tanışan ikili arasındaki aşk ve 3.5 yıl önce başlayan evlilik, kısa süre sonra Viyola G. için işkenceye döndü. 2 çocuğuyla evi terk eden Viyola G., 2 ay önce boşanma davası açtı. Bu kez de ölüm tehditleri başladı. Polise giden Viyola G., öldürülmekten korktuğunu bildirdi.

        FALÇATA İLE SALDIRDI

        Geçtiğimiz cumartesi günü korktuğu başına geldi. Koca, elinde falçata ile genç kadına, 2 çocuğunun gözleri önünde saldırdı. Yüzü tanınmayacak hale gelen Viyola G. saklanırken, Ali G. de çıkarıldığı İstanbul Adliyesi’nde ‘denetimli serbestlik’ kuralları getirilerek serbest bırakıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ