Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yargıtay'ın Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ile ilgili kararı hakkında, "Yargıtay'ın aldığı karar son derece doğru" dedi.

        CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yargıtay'ın "Metin Feyzioğlu" kararını, "Son derece doğru bir karar" sözleriyle değerlendirdi.

        Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul Bahçelievler eski İlçe Başkanı Hüseyin Özkahraman'ın kardeşi Mustafa Özkahraman'ın cenaze törenine katılmak üzere İstanbul'a geldi. Beraberinde CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin ve CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi ile birlikte Atatürk Havalimanı'na gelen Kılıçdaroğlu'nu CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve partililer karşıladı. Basın mensupları Kılıçdaroğlu'na, Yargıtay'ın adli yıl açılış töreninde Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun konuşma yapması yönünde aldığı kararı sordu. Bunun üzerine Kılıçdaroğlu, "Başbakan katılacak. Katılmayacak olan cumhurbaşkanı seçilen, henüz o koltuğa oturmayan kişi. Dolayısıyla Yargıtay'ın aldığı karar son derece doğru bir karar" dedi.

        Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler daha sonra Yenibosna Cemevi'ndeki cenazeye katılmak üzere havalimanından ayrıldı.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ