Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bursa'da bir garip protesto!

        Uğur USULBAŞ / BURSA

        Bursa'da açılışa gelmeyen valiyi protesto etmek için kartal kostümü giyip tarihi Tophane surlarının üzerine çıkan vatandaş polis ekipleri tarafından surlardan indirildi.

        Olay, merkez Osmangazi ilçesi Tarihi Tophane mevkiindeki Saltanat Kapı Surları'nda meydana geldi. İddiaya göre, tiyatrocu ve dizi yapımcısı 51 yaşındaki Bahtiyar Keskin, geçtiğimiz gün açılışı olan kültür sanat evinin açılışına Bursa Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı'nı da davet etti. Ancak açılışa katılım olmamasına sinirlenen 51 yaşındaki Bahtiyar Keskin, kendisine kartal kıyafeti diktirdi. Kıyafetle tarihi surların üzerine çıkan Keskin, kuş olup uçacağını iddia etti.

        VATANDAŞ İHBAR POLİS MÜDAHALE ETTİ

        Surlardaki kartal kıyafetli kişiyi görenler, polise 'intihar girişimi' ihbarında bulundu. Kısa bir süre sonra olay yerine gelen polis ekipleri, şahısla konuşup ikna ederek surlardan aşağıya indirdi. Bahtiyar Keskin sanata dikkat çekmek için kartal olup şehre indiğini iddia etti. Keskin'in intihar etmeyeceğini öğrenen polis ekipleri normale döndü. Bir süre daha surlarda gezinen Keskin, eylemini sona erdirdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ