Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Nevşehir'de 2 ayrı kaza

        Nevşehir'in Acıgöl ve Ortahisar ilçelerinde meydana gelen iki ayrı kazada toplam 5 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı. Acıgöl'deki kazada otomobilin yolda yürüyen yayalara çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti. Ortahisar'daki kazada ise kamyona arkadan çarpan otomobilde bulunan 3 kişi hayatını kaybetti, kamyon sürücüsü de yaralandı.

        Acıgöl ilçesindeki ilk kazada çevre yolunda Ankara yönüne giden ve sürücüsünün ismi henüz belirlenemeyen 34 RE 828 plakalı otomobil, yolu karşıdan karşıya geçmeye çalışan amca çocukları Yasin Gezer (20) ile Mete Nuh Gezer'e (6) çarptı. Kazada, Yasin Gezer ile Mete Nuh Gezer olay yerinde can verdi. Kazaya tepki gösteren vatandaşlar yolu yaklaşık 1,5 saat trafiğe kapattı. Olay yerine gelen Gezer ailesinin yakınları sinir krizleri geçirdi. Kazadan hemen sonra, araç sürücüsünün gözaltına alındığı ve kaza ile ilgili soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi.

        Kazada hayatını kaybeden Yasin Gezer'in Kurban Bayramı nedeniyle Acıgöl ilçesindeki yakınlarını ziyarete geldiği öğrenildi.

        Kazadan sonra olay yerinde toplanan vatandaşlar, yol üzerinde geçit olmadığı için kazalarda sürekli can kaybı yaşandığını belirterek, yetkililere tepki gösterdi.

        ORTAHİSAR'DA KAZA: 3 ÖLÜ 1 YARALI

        Öte yandan dün gece saat 01.30 sıralarında meydana gelen kazada Ortahisar'dan Nevşehir istikametine seyir halinde olan Arif Paslanmaz (43) yönetimindeki 50 AP 233 plakalı otomobil, aynı yönde giden Asım G. (48) yönetimindeki 50 FP 105 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kaza sonucu kullanılamaz hale gelen otomobilde bulunan Kemal Dirlikyapan ve Mehmet Onbaşı (43) hayatını kaybetti. Yaralanan otomobil sürücü ise kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

        Kamyon sürücüsü Asım G.'nin de yaralandığı kazada otomobilde bulunan şahısların alkollü olduğu iddia edildi. Hayatanı kaybedenlerin cesetleri ve yaralı kamyon sürücüsü Asım G. Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

        Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

        CİHAN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ