Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Başı poşetli elleri kesik cesedin kimliği araştırılıyor

        Eskişehir'de sulama kanalında bulunan başı poşetli ve elleri kesilmiş cesedin kimliği halen tespit edilemedi. Ellerinin, parmak izinden kimlik tespiti yapılmaması için kesildiği sanılan cesetle ilgili emniyet özel ekip kurdu. Çevre illerdeki kayıp kişiler de araştırılıyor.

        Eskişehir'de korkunç cinayet

        Orhangazi Mahallesi'ndeki sulama kanalında yaklaşık bir ay önce bulunan başında poşet bulunan, elleri kesilmiş erkek cesedinin kimliği belirlenemedi. Yüzü tanınmaz halde olan cesedin elleri kesik olduğundan parmak izi tespiti de yapılamadı. Ellerinin, kimliğinin belirlenmemesi için kesildiği ihtimali üzerinde duruluyor. Olayla ilgili Eskişehir Emniyeti Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekiplerinden oluşan özel bir ekip kurdu. Polis, cinayetin çevre illerden birinde işlenip cesedin Eskişehir'de sulama kanalına atıldığı ihtimalini değerlendiriyor. Bu nedenle çevre illerdeki kayıp şahısların da araştırıldığı ve çok yönlü soruşturma yürütüldüğü belirtildi.

        Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırılan cesette yapılan otopside kimliği belirsiz kişinin ceset bulunmadan yaklaşık bir ay önce öldürüldüğü tespit edildi. Polis cesedin bulunduğu yerde ayrıntıları kaçırmamak için 4 kez incelemelerde bulundu.

        HABERTÜRK HABER MERKEZİ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ