Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Adana'da akılalmaz ölüm

        Adana'da alzheimer hastası anne ve babasına bakmaya gelen 51 yaşındaki tansiyon hastası Nesrin Özkarmuk, balkonda babasıyla birlikte sigara içerken düşüp öldü.

        Köprülü Mahallesi'nde 2 katlı evin alt katında oturan ve gözleri görmeyen Necip ile eşi Mürüvvet Or, alzheimer hastalığına yakalandı. Aynı mahallede oturan kalp ve tansiyon hastası kızları Nesrin Özkarmuk, önceki gün annesi ile babasına bakmaya geldi. İddiaya göre, Özkarmuk, babası Necip ile sigara içmek için balkona çıktı. Özkarmuk sigara içerken tansiyonunun düşmesi sonucu yaklaşık 2 metre yükseklikteki balkondan aşağıya düştü.

        AĞABEYİ BULDU

        Alışverişten dönen evin ikinci katında oturan ağabeyi 56 yaşındaki Necmi Or, kız kardeşini bahçede yüz üstü yatar halde gördü ve ambulans çağırdı. Sağlık görevlileri yaptığı muayenede Özkarmuk'un öldüğünü belirledi. Özkarmuk'un cenazesi ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

        "TANSİYON VE KALP RAHATSIZLIĞI VARDI"

        Yapılan otopsinin ardından kız kardeşinin cenazesini teslim alan Necmi Or, "Kardeşim gözleri görmeyen babam ile birlikte balkona sigara içmeye çıkmışlar. Nasıl olmuşsa balkonunun çiçek bulunan kısmından muhtemelen kardeşimin düştüğünü zannediyorum. Kardeşim tansiyon ve kalp hastasıydı" dedi.

        HABERTÜRK HABER MERKEZİ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ