Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Yönetmenliğini Mahzun Kırmızıgül'ün yaptığı 'Güneşi Gördüm' filminin Kars'taki galası öncesi düzenlenen kokteyle katılan filmin başrol oyuncularından Murat Ünalmış, "Beni esmer, uzun boylu ve yakışıklı adam kategorisine koydukları için dizi yapmıyorum" dedi.

Murat Ünalmış dizi yapmama sebebini açıkladı. Ünalmış, "Beni esmer, uzun boylu ve yakışıklı adam kategorisine koydukları için dizi yapmıyorum. Reddediyorum. Çünkü ben sinema oyunculuğu eğitimi aldım. Yıllardır bunun üzerine çalışıyorum. Kendimi geliştirmeye çalışıyorum. İnsanların bana yalnızca uzun boylu yakışıklı jön kavramıyla bakmasını istemediğim için dizi yapmadım iki senedir. Gelen bütün teklifleri reddettim. Ama Mahzun Kırmızıgül'ün projesi gelince ve Mahzun ağabey bana o kadar güzel anlattı ki, 'Bu işin sen başrolüsün' dedi. Sadece başrol olmak bana yetmiyor. Çünkü karakter çok önemliydi benim için. Ben çirkin bir karakter oynadım. Yakışıklı bir karakter oynamadım. Cahil bir adamı oynadım. Bu benim için çok mutluluk verici bir şeydi" şeklinde konuştu.

Filmde oynadığı karakterin kendisine mutluluk verdiğini söyleyen sinema sanatçısı Ünalmış şöyle devam etti:

"Bizim tipimize aldanan insanlar aslında bu işi bilmeyen insanlar. Onlara da buradan gönderme yapayım. Bu işi bilmeyen insanlar bizi sadece bir kadın bir erkeğe bakar, bir erkek bir kadına bakar klip tadında filmler çekmek istediklerinden dolayı ben bunu kabul etmedim. Gerçekten, yeteneğimizi göstereceğimiz senaryolar, projeler insanların baktığı zaman hem oyunculuk açısından, yönetmenlik açısından hem de bütün kadro açısından iyi göreceğim işlerde yer almak. İki senedir dizi yapmıyorum. Bu projeyi bu
yüzden kabul ettim. Mahzun ağabeye inandığım için kabul ettim. Bu işlerin başrollerinden birini oynadım. Mahzun ağabeyle çalışmaya devam edeceğiz. Bir film daha çekeceğiz Temmuz ayında. Yine başrolde ben oynayacağım. O yüzden çok mutluyum. İstiyorum ki farklı farklı roller oynamak istiyorum. Türkiye'de maalesef yapımcıların ve yönetmenlerin inanmadığı durumları gösterip. Türkiye'de sadece ben değil bir sürü yetenekli arkadaşım var. Ama görünmüyorlar maalesef bu çok büyük bir problem."

İHA

BAKMADAN GEÇME