Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Sahnede gözyaşı döken Deniz Seki ;''Sizin alkışlarınıza ihtiyacım vardı'' dedi.

Özcan Deniz ,''Kaseti satmıyor '' eleştirilerine halk konserinde yanıt verdi;''İşte gerçekler belli,kıskananlar çatlasın patlasın'' dedi.

Deniz, Barış Akarsu için Haluk Levent'in ''hani benim olcaktın'' şarkısını seslendirdi.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

EREĞLİ FESTİVALİ HAVAİ FİŞEK GÖSTERİLERİYLE SON BULDU

 Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde düzenlenen ve 3 gün süren Sevgi, Barış, Dostluk Festivali ünlü ünlü şarkıcıların hayatını kaybeden Barış Akarsu için söyledikleri şarkılarla son buldu.


14. Ereğli Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk, kürtül ve Sanat Festivali muhteşem final gecesiyle son buldu. Gün içerisinde çeşitli etkinliklerin yeraldığı festivalin son gününde Engin Atalay, murat Boz, Deniz Seki ve Özcan Deniz, onbinlerce insana halk konseri verdi. Profosyonel yarışmasında birinci olan Engin, memleketinde ilk kez hayranlarının karşısına çıktı. Ereğli'li olmaktan gurur duyduğunu belirten Atalay, hayatını kaybeden Barış içinde 'Islak Islak' şarkısını okudu. Engin Atalay onbinlerce hayranıyla coşarken sonrasında bir diğer Ereğlili sanatçı Murat Boz sahne aldı.
Üzerine Akarsu'nun fotoğrafının yer aldığı ve arkasında ''Barış seni asla unutmayacağız'' yazılı tişört giyen Boz, sanatçı için Erkin Koray'ın ''Estarabim'' adlı şarkısını söyledi.


DENİZ SEKİ GÖZYAŞI DÖKTÜ


Uzun bir süredir aşkıyla gündemde olan Deniz Seki, Ereğli Festivalinde gördüğü ilgi karısında gözyaşını tutamadı. Kalabalık karşısında duygulanan Deniz Seki; "Ben kalabalık konserler verince duygulanıyorum. Sanat hayatımda ilk kez 300 bin kişiye konser veriyorum. Bu alkışlarınıza ihtiyacım vardı' dedi.
Hayranlarının destekleriyle coşan Seki, şarkıcı Barış Akarsu için şarkılarını söylediğini belirterek; "Burdan uyarmak istiyorum. Karayolları yetkilileri, ne olur başka barışlar ölmesin' dedi. Konser sonrası Belediye Başkanı Murat Sesli eşi Ayfer Sesli ve kızı Beril ile birlikte seyirciyi selamlayarak Deniz Seki'ye elpek bezinden şal ve festival tabakçığı ve Ereğli'nin özgürlük kuşları hediye etti. Böyle genç bir belediye başkanına sahip olduğu için ilçe halkının çok şanslı olduğunu söyleyen Deniz Seki, göbek adının Beril olduğunu belirtti ve Sesli'nin kızı Beril'e sarılıp kendisinin de böyle çocuk sahibi olmak istediğini söyledi.Deniz Seki'den sonra sahne alan ünlü sanatçı Özcan Deniz, Ereğli'ye daha önce geldiği günleri unutmadığını ve o heyecanı yine yaşadığını söyledi. Sevilen şarkılarıyla onbinlerce hayranını coşturan ünlü şarkıcı 'kaseti satmıyor' eleştirilerinede sahneden yanıt vererek; "Kasetim satmıyormuş. İşte gerçek belli. Kıskananlar çatlasın, patlasın. Daha kasetimize klib çekmeden satmadı diyorlar. İşte gerçek burada" dedi.Özcan Deniz, hayatını kaybeden Barış Akarsu için Haluk Levent'in 'Hani Benim Olacaktın' adlı rock parçasını seslendirdi. Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Murat Sesli, şarkıcılara elpek bezinden atkı, çilek reçeli, teşekkür belgesi ve çeşitli hediyeler verdi. Ereğli Festivali, Türkiye'de ikinci büyüklükte olan ve 8 bin fişek bombasının kullanıldığı muhteşem havai fişek gösterileriyle son buldu.

 İHA

BAKMADAN GEÇME