Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

“Hokkabaz benim senaryomdu.” dedi. Cem Yılmaz’ı suçladı. Olaya tanık gösterdiği sanatçı Rutkay Aziz “Filmin o senaryo ile uzaktan yakından ilgisi yok” cevabını verdi. Cem Yılmaz Savaş Ay hakkında dava açtı. Bu tartışmalar sürerken Savaş Ay, bu kez de katıldığı bir programda Deniz Akaya için sarf ettiği sözler büyük tepki topladı.

Şenay Düdek ve Müge Anlı'nın sunduğu "Dobra Dobra" programının konuğu Savaş Ay'dı. Savaş Ay, bu arada da "Hokkabaz" filminin senaryosunun kendisinin olduğunu iddiasını takrarladı. Oyuncularının belli olmasına rağmen kanser olduğu için filmi çekemediğini belirten Ay, Deniz Akkaya'ya verdi veriştirdi. Deniz Akkaya için 'Çişini tutamıyor' diyen Savaş Ay'ın açıklamasına magazin ve medya dünyasından tepkiler geldi. Ay'ın bu çıkışını sebepsiz bulanlar "Ayıp etmiş" dedi.

Daha önce Deniz Akkaya için, "sarhoşun mektubu okunmaz" diyen Ay, "Aşırı alkollü direksiyondasın polis seni çeviriyor. Diyorsun ki ben üniversite mezunuyum, liseyi bile bitirememiş şu bilmem ne çocuklarına söyleyin. Bunlar yüzünden ülkeyi terk edeceğim. Şu bilmem ne dediği çocuklar Deniz Akkaya’yı buraya getiren çocuklardır. Deniz Akkaya çişini tutamayan bir kadın, niçin ağzını tutabilsin ki" dedi.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME