Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HAKKARİAA)-Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, voleybol takımı sporcularıyla bir araya geldi.

        Erkek ve Bayan Voleybol Takımı oyunlarını kabul eden Vali Çelik, spordaki en büyük gücün fiziksel güç birliği olduğu söyledi.

        Sporcuların kendilerini geliştirmeleri gerektiğini anlatan Çelik, "Başarılı olmak istiyorsanız bunu yapmanız lazım. Bir zincir, en zayıf halkası kadar güçlüdür. Zincirin diğer halkalarını ne kadar güçlendirsek bile ortadaki halka paslanmış bir demirden yapılmışsa hiçbir işe yaramıyor. Bir tane halkada zayıflık varsa o zincir kopuveriyor. Takım oyunlarında da takım olarak hareket edebilmek bu işin temelidir." dedi.

        Hakkari Evi'nde düzenlenen programa, Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar, AK Parti İl Başkanı Avukat Zeydin Kaya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Emin Yıldırım, MÜSİAD İl Başkanı Adnan Öveç, Hakkari Gençlik ve Sportif Faaliyetler Kulüp Başkanı Turan Şimşek ve sporcular katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler