Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakkari Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) uygulamasının Okul Destek Projesi'nden yararlanan çocuklara yönelik etkinlik düzenledi.

        SED uygulamasından yararlanan çocukların okul dışı zamanlarını değerlendirmeleri, sadece maddi açıdan değil akademik, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerle desteklenmeleri amaçlanıyor.

        Etkinliğe katılan Vali Yardımcısı Furkan Berber, etkinliğin hem çocukların okul dışı zamanlarını değerlendirme hem de yeteneklerini keşfetmeleri açısından önemli olduğunu dile getirdi.

        Berber, "Çocuklar bu ülkenin geleceğidir ve geleceği iyi yetiştirmek için anne ve babalara çok önemli görevler düşüyor." dedi.

        Hakkari Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Salih Kaya ise çocukların çeşitli aktivitelerle buluşturulmasına yönelik çalışmaların devam edeceğini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler