Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Hakkari İl Başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

        Etkinlik kapsamında parti binası önünde bir araya gelen çok sayıda kadın, ellerindeki dövizlerle Seçim Koordinasyon Merkezi'ne kadar yürüdü.

        Burada etkinlik için oluşturulan alana alınan kadınlara gül ve karanfil dağıtıldı.

        AK Parti İl Başkanı Zeydin Kaya, Kadın Kolları Başkanı Münevver Ertuş, Hakkari Belediye Başkan adayı İsmet Ölmez ve eşi Feraz Ölmez, kadınları selamları, günlerini kutladı.

        Kadınların ilgi gösterdiği etkinlikte konuşan Ölmez, seçildiği takdirde belediye bünyesinde kadınlara yönelik hizmetlerin öncelikli olacağını söyledi.

        Tekstil fabrikası kurarak bin kadını istihdam edeceğini belirten Ölmez, "Tem amacımız halkımıza hizmet etmektir. İnşallah bundan sonraki zamanlarda en kötü günümüz bu gün gibi olur. Bu coğrafyada çok acı çektik. Geleceğimiz, çocuklarımız için 'artık yeter' demeliyiz. Allah'ın izni ve sizin desteğinizle yaşanan mağduriyetleri gidereceğiz." diye konuştu.

        Müzik dinletisinin sunulduğu etkinlikte Ölmez, parti mensupları ve kadınlar halay çekti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler