Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Kanal1'de yayınlanan Kenan Erçetingöz'le Yüz Yüze programının dün geceki konuğu Bilginel, kardeşinin ölümü, Kayra'sının doğumunu anlatırken gözyaşlarına boğuldu. Tüm Türkiye'yi ağlatan Leyla Bilginel için Kanal 1'in telefonları kitlendi.

Eğer kısmeti olmasaydı Kayra’nın dünyaya gelmesini istemediğini söyleyen Leyla Bilginel, bebeğinin doğmasının kaderinde olduğuna inandığını belirtti. Çocuğunu Müslüman bir Türk evladı olarak yetiştirdiğini anlatan Bilginel, aşk çocuğu yapmak istediğini ama şartların bunu gerektirdiğini anlattı. Çocuğunu ilk kucağına aldığı zaman yeniden dünyaya gelmiş gibi hissettiğini anlatan güzel oyuncu, kardeşini kaybettiği zaman ne kadar kötü hissetti ise çocuğunu kucağına aldığı zaman da o kadar iyi hissettiğini belirtti…

Kardeşi hayatını kaybettiğinde daha 24 yaşında olduğunu, çok sağlıklı bir genç olmasına rağmen bir gecce uykudan uyanmadığını anlatan Bilginel, kardeşini yatakta gördüğünde onun o kadar mutlu göründüğünü ve onun olmak istediği yere vardığına inandığını söyledi. Kardeşinin ölümüne çok üzüldüğünü hatta ölmek istediğini anlatan Bilginel, hafıza kaybı yaşadığını, 5 gün yoğun bakımda kaldığını ve hayata dönmesinin sebebinin anne ve babası olduğunu söyledi. Geçmişte yeteri kadar acı çektiğini ve artık huzuru hak ettiğini anlatan Bilginel, insanların artık kendisini rahat bırakmasını istedi. Gereksiz hırslarının olmadığını, eğer kendisi için hayırlısı ise bir şeye sahip olmak için dua ettiğini anlatan Bilginel, kardeşinin ölümünden sonra ertelememeyi öğrendiğini ve çocuk sahibi olmadan ölmek istemediğini anlattı.

Çocuğu için günlük tutmaya başladığını söyleyen Bilginel, artık ölüme hazır olduğunu ve önceden sadece baktığını şimdi ise görebildiğini dile getirdi. Kız kardeşinin oğlunu da kendi oğlu gibi gördüğünü ve onun kendini hayata bağladığını anlatan güzel anne, yeğeninin kardeşine çok benzediğini ve onda vefat eden kardeşini gördüğünü söyledi.

 

BAKMADAN GEÇME