Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Bir süre önce rahatsızlanan ve tedavi gören Türk Sanat Müziği'nin dev isimlerinden Müzeyyen Senar, TRT'nin Aspendos’taki çekimleri için Antalya'ya giden popçu Tarkan'ın, geçen salı günü öğle saatlerinde, kızı Feraye'nin Bodrum'daki evinde kendisini ziyaret ettiğini söyledi. Müzeyyen Senar, Tarkan'ın kendisi, torunu Ömer Işıl ve yardımcısı Arif Tombul ile yaklaşık 2 saat sohbet edip, geçmiş olsun dileğinde bulunduğunu belirtti. Senar, Tarkan'la evin bahçesinde birlikte ‘Benzemez Kimse Sana’ adlı şarkıyı söyleyip, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiklerini aktardı. Senar, sahne fotoğraflarından birini imzalatarak alan Tarkan'ın çok heyecanlanarak, “Yıllardır hep ben hayranlarıma ve sevenlerime fotoğrafımı ve imzamı dağıtıyorum. Bu kez ben Türk sanat müziğinin devi Müzeyyen ablamdan imzalı fotoğrafını aldım. Uzun zamandır ilk kez çok heyecanlandım, bu fotoğraf benim için büyük anlam taşıyor” dediğini anlattı.

Tarkan’ın Bodrum’a gelişinin ve kendisini ziyaret edişinin büyük gizlilik içerisinde gerçekleştiğinin de altını çizen Senar, “Kendisi yaklaşık 2 saat bizimle sohbet ettikten sonra saat 17.00 sıralarında Bodrum’dan ayrılıp karayoluyla Antalya’ya hareket etti” dedi. Senar, Tarkan'ın haziran ayında kendisini yeniden ziyaret edeceğini de söyledi.

Tarkan’ın ziyaretinden çok mutlu olduğunu vurgulayan Senar, “Benden imzalı fotoğrafımı isteyince kendisini kıramadım, çok beğendiğim bir sahne fotoğrafım vardı onu imzalayarak kendisine verdim. Sağlık durumumla yakından ilgilenen Tarkan sık sık telefon edip beni arıyordu, bugün de ziyaretime gelince çok sevindim. Ben de ilk turnemi Antalya’ya yapmıştım, Antalya bana uğurlu gelmişti. Tarkan’a da uğurlu gelir inşallah. Sağlığımla ilgili şu an bir sorun yok. Tedavilerim devam ediyor, kendimi iyi hissediyorum” diye konuştu.

Senar, Tarkan'dan gelecek seferki ziyarete sevgilisi Bilge Öztürk'ü getirmesini istediğini de söyledi.

BAKMADAN GEÇME