Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Antalya'nın Finike ilçesinde bu yıl 20'ncisi düzenlenen Finike Festivali'nin final gününde sahne alan ünlü sanatçı Funda Arar, katılımcıları coşturdu.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

26 Haziran'da başlayan ve bir haftadan beridir düzenlenen çeşitli etkinliklerle devam eden Finike Festivali dün akşam düzenlenen final gecesi ile sona erdi. Fuar Alanında düzenlenen ve yaklaşık 3 bin kişinin izlediği konserde söylediği şarkılarla davetlilere unutulmaz bir gece yaşatan Arar, sahne performansı ile beğeni topladı.

Beyaz kostümü ile sahneye çıkan ünlü sanatçı Arar, Antalya'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, ikinci kez sahne aldığı Finike Festivalinin örnek bir organizasyon olduğunu dile getirdi.
Funda Arar'ın şarkıları ile kendilerinden geçen davetliler geçe geç saatlere kadar dans ederek eğlendi.
Konser sonunda Finike Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu, ünlü sanatçı Funda Arar'a portakal ve plaket verdi. Başkan Dülgeroğlu, Şatoks olarak bilinen ve yöre insanının kız memesi olarak bildiği bir Greyfurtuda ünlü sanatçıya hediye etti. Başkan Dülgeroğlu'ndan greyfurtun anası olarak bilinen "kız memesi" alan Funda Arar, kız memesini yiyeceğini söyledi.
Finike belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu, 20 yıldır geleneksel olarak düzenledikleri Finike Festivalinin büyük bir coşku içerisinde geçtiğini belirterek, hasatlarını tamamlayan hemşehrilerinin festival ile yorgunluk attığını ve eğlendiğini söyledi.

İHA

BAKMADAN GEÇME