Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        IĞDIR'da iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan bıçaklı kavgada lise öğrencisi Ali Ekber Yurtseven (17) yaşamını yitirdi, 2 liseli de yaralandı.

        Olay, 14 Kasım Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde saat 01.30 sıralarında meydana geldi. Caddede iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma bir süre sonra bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada, 10'uncu sınıf öğrencisi Ali Ekber Yurtseven kalbinden, 2 lise öğrencisi de vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçaklanarak yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Iğdır Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Yurtseven tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Iğdır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Iğdır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler