Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İhbarı da onlar yapmış! Aile kararıyla terk etmişler - En son haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Mersin’in Çamlıyayla ilçesinde, Kızılalan mevkiinde 5 Mayıs akşamı 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayan aile, dağ yolunda ıssız bir bölgede terk edilmiş bebek bulduklarını söyledi.

        2 GÜNLÜK BEBEK HASTANEYE KALDIRILDI

        DHA'da yer alan habere göre ihbar üzerine bölgeye sevk edilen jandarma ve sağlık ekipleri, yeni doğduğu ve henüz 2 günlük olduğu belirlenen kız bebeği, kontrol amaçlı Tarsus Devlet Hastanesi'ne götürdü.

        DEVLET KORUMASINA ALINACAK

        Yenidoğan Ünitesi'nde tedaviye alınan bebeğe, hemşireler ‘Gülen’ ismini verdi. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen bebeğin, tedavisinin tamamlanmasının ardından devlet korumasına alınacağı belirtildi.

        REKLAM

        BEBEĞİN AİLESİ GÖZALTINA ALINDI

        Bebeği sokağa terk edenlerin belirlenmesi için çalışma başlatan Çamlıyayla İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ihbarı yapan kişiler üzerine yoğunlaştı. Ekipler, bebeğin annesi olduğu belirlenen E.N.I. (24), anneannesi F.I. (53), dedesi R.I. (53), teyzesi E.Ü. ve eniştesi T.Ü.’yü gözaltına aldı.

        AİLECE KARAR ALIP TERK ETMİŞLER

        Ailece karar alıp bebeği ıssız bir bölgeye terk ettikleri ve devletin koruma altına alması için ihbarda bulundukları belirlenen aile üyeleri, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

         2 günlük bebek daha! Bu nasıl vicdan?
        2 günlük bebek daha! Bu nasıl vicdan? Haberi Görüntüle
        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ