Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İSTANBUL (AA) - 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde, Esenler Belediye Başkanı seçilen Mehmet Tevfik Göksu, mazbatasını alarak göreve başladı.

        Belediyeden yapılan açıklamaya göre Göksu, İstanbul Ticaret Odası Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde bulunan İlçe Seçim Kurulu'nda düzenlenen törende, mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mustafa Kestek'ten aldı.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Göksu, seçimde Esenler halkının büyük teveccühü ile yeniden rekor oyla büyük bir sorumluluğun altına girdiğini belirterek, "Esenler halkımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. İnşallah bu dönemde de halkımızın takdir ve teveccühüne layık olmaya çalışacağız. Esenler halkının bu büyük ilgisi bizim sorumluluğumuzu bir kat daha artırıyor. Bu sebeple şimdi daha da çok çalışacağız." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler