Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1'inci Lig'de gol yemeden art arda 4'üncü galibiyetini evinde Şanlıurfaspor'u 3-0 yenerek alan, 6 maçtır bileği bükülmeyen Göztepe, düşme hattında sondan ikinci sıradan başladığı seride üçüncü sıraya tırmanıp Süper Lig yarışının en iddialı takımlarından oldu. Ligde ilk 3 haftayı 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle 1 puanla 17'nci basamakta tamamlayan İzmir ekibi, ardından iyi bir çıkışa geçti. İlk galibiyetini Altay'ı sezonun 4'üncü maçında 1-0 yenerek alan Göztepe'nin bileği haftalardır bükülmüyor.

        Altay galibiyetinin ardından Bandırmaspor ile evinde 1-1 berabere kalan İzmir temsilcisi, son 4 maçta ise Manisa FK ve Adanaspor'u 1-0, Boluspor'u 2-0, Şanlıurfaspor'u 3-0'la geçerken form grafiğini her geçen hafta yüksetti. Ligde ilk 3 haftada 1 puanla sondan ikinci durumdayken 9'uncu maçlar sonucunda 17 puana ulaşan Göztepe, 24 puanlı lider Eyüpspor ve 19 puanla direkt Süper Lig hattındaki Kocaelispor'un gerisinde zirve yarışını sürdürüyor.

        DHA-Spor - Türkiye-İzmir - Ergin KARATAŞ / İZMİR,

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler