Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Swissotel Resort & Spa Çeşme Ilıca Koyu'nda kapılarını açtı. Otelde, tamamı akıllı teknolojiyle donatılmış, deniz ve bahçe manzarası ile 18'i suit olmak üzere özenle tasarlanmış 248 oda bulunuyor. 

        Accor Premium, Orta ölçekli ve Ekonomi segmentten sorumlu Orta Doğu, Afrika ve Türkiye COO'su Paul Stevens, "Swissotel Resort & Spa Çeşme'yi Accor portföyüne eklemekten ve Türkiye'deki dördüncü tesisimizle, Swissotel'in Türkiye'deki varlığını güçlendirmekten mutluluk duyuyoruz. Otelimiz, 'Hayat bir yolculuktur. İyi yaşayın.' marka taahhüdümüzü koruyarak, muhteşem konumunda huzur dolu bir deneyimin sahnesini oluşturuyor. Misafirlerimiz, Türkiye'nin büyüleyici koyu Ilıca'da, İsviçre'nin canlılığını Türk misafirperverliğiyle harmanlanmış bir şekilde deneyimlerken, bu göz alıcı sahil destinasyonunun cazibesi içinde yeniden enerji kazanacaklar" dedi. 

        'LÜKS VE KONFORU HER YÖNDEN HİSSETTİRECEK' 

        Dilek Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bilal Dilek, "Swissotel Resort & Spa Çeşme'nin benzersiz güzelliğine yakışır bir şekilde tasarlanmış ve bölgede fark yaratacağına olan inancımızla tamamlanan bir projedir. Kaliteli hizmet politikamızla, doğayı koruyarak daha iyi bir geleceğe yatırım yapma misyonunu benimseyen bir holding olarak, Accor'un premium segment markası Swissotel gibi değerli bir projenin yatırımcısı olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Swissotel Resort & Spa Çeşme, muhteşem manzarası, şık odaları, yeme-içme alanları ve üstün kaliteli hizmet anlayışıyla lüks ve konforu her yönden hissettirecek. Otelimiz yoğun bir talep ile karşılaşıyor ve bu talebin yıl boyunca devam edeceğine inanıyoruz" dedi. 

         'AKTİF VE SAĞLIKLI BİR YAŞAM TARZINI BENİMSEMEK İSTEYENLER İÇİN SEÇENEK SUNUYOR' 

        Otelin Ilıca'nın eşsiz doğal güzellikleri ile canlandırıcı, şifalı termal kaynakları ve zeytin ağaçlarının dinginliği ile misafirlerine eşsiz bir tatil deneyimi vadettiğini belirten Dilek, "Swissotel'in imza markası olan Pürovel Spa & Sport; zengin mineralli termal suları ve İsviçre'nin seçkin esansiyel yağlarını bir araya getirerek, bedeni canlandırmanın ötesine geçen, ruhu derinlemesine yenileyen eşsiz bir SPA deneyim sunuyor. Tüm mevsimlere uygun spor alanları, aktif ve sağlıklı bir yaşam tarzını benimsemek isteyenlere birçok seçenek sunarken, 10 özel bakım odası ve termal havuzları ile misafirlerine hayal gibi bir deneyim vadediyor. Çeşme'nin en göz alıcı kumsalına sahip olan otelde, misafirlerin, sağlıklı ve serinletici içeceklerinin tadını göz alıcı manzara eşliğinde çıkarabileceği bir bar bulunuyor" diye konuştu. 

        'DÜNYA MUTFAĞININ ÖNEMLİ LEZZETLERİNİ BİR ARAYA GETİRİYOR' 

        Dünya mutfağının akıllara gelen önemli lezzetlerini bir araya getiren otelin misafirlerine sunduğu özel menüleri ile de dikkat çektiğini vurgulayan Dilek, "Yöresel tatlardan dünya lezzetlerine kadar zengin gastronomi seçkilerini usta şeflerin ellerinden deneyimleme fırsatı sunan otel, Uzakdoğu, İtalyan ve Türk mutfağı tatlarını geniş ve seçkin menüleri ile misafirleri ile buluşturuyor. Bella Tavola'nın İtalyan lezzetleri ile başlayan yolculuk, Uzak Doğu'nun eşsiz sanatı; Noida ve yarım asırlık lezzet, Hamdi ile misafirlerini keşfe çıkarıyor. Lobby Lounge, Bella Tavola Bar ve Beach Bar gibi birbirinden özel ve seçkin bar seçenekleri ise günün her saatinde misafirlerine hizmet veriyor" dedi. 

        'PROJE, EV SAHİPLERİNE YIL BOYU KONFOR VE KEYİF SUNUYOR' 

        Türkiye, Katar ve Bulgaristan'daki diğer Swissotel markalı residence projelerinden biri olan Swissotel Residences Çeşme'nin Ilıca Plajı'ndaki ilk ve tek markalı rezidans projesi olduğuna dikkati çeken Dilek, şunları söyledi: 

        "106 lüks konut, konut sahipleri için ayrılmış geniş alanları, eşsiz mimarisi, doğal malzemeleri, sürdürülebilirliği, İsviçre zanaatkarlığı ve misafirperverliğinin özünü sergileyen bu proje, ev sahiplerine yıl boyu konfor ve keyif sunuyor.  Swissotel Residences Çeşme'deki konut sahipleri, otel hizmetlerine ve olanaklarına ayrıcalıklı erişim sağlarken, "Accor Ownership Benefits" programından da özel avantajlar elde edecekler. Bu program, konut sahiplerine Accor'un yaşam tarzı sadakat programı olan ALL - Accor Live Limitless içerisinde ayrıcalıklı bir statü ve özel teklifler sunarak Swissotel Residences Çeşme deneyimini daha da özel kılacak." 

        Çeşme Ilıca´da kapılarını açan otelde ayrıca 10 çok amaçlı toplantı salonu bulunuyor. 32 metrekareden 625 metrekareye kadar uzanan kapasiteli salonlar, farklı büyüklükteki gruplar için özel olarak tasarlandı. 

        DHA-Genel - Türkiye-İzmir - DHA

        2023-11-02 16:13:08

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler