Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF2'nciLig Beyaz Grup'ta üst üste aldığı 2 galibiyetle düşme hattından kurtulan Altınordu, bu hafta grubun en iyi savunma yapan ekibi 1461 Trabzon FK'yı dize getirmeye çalışacak. Oynadığı 10 maçta kalesinde 5 gol görerek en az gol yiyen takım olan Karadeniz ekibi karşısında 3'te 3 yapmayı hedefleyen İzmir temsilcisi rakibin zaaflarını ezberliyor. İlk 8 karşılaşmada sadece 1 gol yiyen 1461 Trabzon, son 2 maçından 1 puan çıkarıp, kalesinde 4 gol gördü. 

        Ligde ilk 8 maçta 6 gol atabilen Altınordu ise son 2 haftada attığı 7 golle rakiplerine gözdağı verdi. İzmir ekibinin gol yollarındaki en önemli kozları 3 golü bulunan Altar Han ve 2'şer gol atan İlkan, Devrim ve Sami gibi isimler olacak.

        Öte yandan Altınordu, Play-Off hattında yer alan rakibini dize getirmesi halinde 1 yıl sonra 3'te 3'lük seri yakalayacak. Kırmızı-lacivertliler en son geçen sezon küme düştüğü 1'inci Lig'de art arda Tuzlaspor, Samsunspor ve Denizlispor'u dize getirmişti.

        DHA-Spor - Türkiye-İzmir - Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR,

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler