Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR'inBornovailçesinde, bir tekstil atölyesinde yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyürken, alevlerin atölye yakınında bulunan depolara sıçramaması için ekiplerin başlattığı çalışma devam ediyor. 

        Yangın, saat 00.30 sıralarında Işıkkent Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir tekstil atölyesinde çıktı. Henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangın, kısa sürede, o sırada kimsenin bulunmadığı atölyenin tamamını sardı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini sağlarken, itfaiye ekipleri ise alevlere müdahalede bulundu. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği alevler, atölyenin yakınında bulunan depolara sıçramaması için kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler