Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAZANINGÜVENLİKKAMERASI GÖRÜNTÜSÜ ÇIKTI

        İzmir'in Buca ilçesinde, yürürken kazaya karışan iki otomobilden birinin çarpıp kaldırıma sıkıştırdığı Ebru Uzun'un (35) bacağı koptuğu kazanın güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntüde; Uzun'un yolda yürüdüğü sırada otomobillerin çarpıştığı, Uzun'un savrulan otomobille kaldırım arasında sıkıştığı anlar yer aldı.

        SÜRÜCÜLER ALKOLLÜ ÇIKTI, BİRİ TUTUKLANDI

        Öte yandan, kazaya karışan ve gözaltına alınan 10 AGJ 827 plakalı otomobilin sürücüsü Z.G. (50) ile 35 NIR 63 plakalı otomobilin sürücüsü B.Ö.'nün işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrolünden geçirilen sürücülerden Z.G.'nin 1.83, B.Ö.'nün ise 2.63 promil alkollü olduğu tespit edildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Z.G. tutuklandı. B.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler