Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF3'üncüLig 2'nci Grup'ta üst üste oynadığı 2 maçta galip gelemeyerek bay takım olarak geçirdiği haftada liderlikten inip puan tablosunda dördüncü sıraya gerileyen Karşıyaka, yeni bir galibiyet serisi başlatmanın hesaplarını yapıyor. Şampiyonluk hedeflediği sezona 3'te 3'le başlayıp dördüncü haftada Turgutluspor'a mağlup olduktan sonra Batman Petrolspor ve Ergene Velimeşespor'u da art arda yenen Kaf-Kaf, son iki maçında Silifke Belediyespor'a 2-1 yenilerek, Elazığspor'la ise 0-0 berabere kaldı.

        İzmir temsilcisi bu sınavlarda ligde ilk kez üst üste 2 hafta puan kaybetti. Ligde bu hafta pazar günü  Eskişehir'de Anadolu Üniversitesi'ne konuk olduktan sonra evinde Kelkit Hürriyatspor'u ağlayıp, ardından şu an lider durumda olan Efeler 09 SFK'yla deplasmanda karşılaşacak Kaf-Kaf, devre arasına kadar kalan 6 maçta maksimum puanı toplayarak ilk yarıyı zirvede bitirmeyi hedefliyor.

        DHA-Spor - Türkiye-İzmir - Ergin KARATAŞ / İZMİR,

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler