Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

         TFF2'nciLig Beyaz Grup'ta cumartesi günü evinde Afyonspor'la karşılaşacak Altınordu, eksikler nedeniyle altyapısından 4 oyuncuyu A takıma aldı. Kırmızı-lacivertliler, U19 Milli Takımı'na giden kaleci Mert Furkan Bayram, stoper Hasan Berat Kayalı ve orta saha oyuncusu Furkan Yöntem'in yanı sıra sakatlanan sol kanat Altar Han'ın yokluğunda U19 takımından Sercan Demirkıran, Furkan Emin Kaçmaz, Yusuf Talga ve Mustafa Kocabaş'ı kadroya dahil etti. Bu 4 genç oyuncunun kadroda yer alacağı öğrenildi. İzmir ekibinde tedavisi süren sol bek Yusuf Acer bu hafta da görev yapamayacak. Cezası biten stoper Mert forma giyebilecek. 

        KÜÇÜKTAKA: KAZANIP YÜKSELECEĞİZ

        Altınordu Teknik Direktörü Atilla Küçüktaka, Afyonspor karşısında sezonun en zor maçlarından birine çıkacaklarını belirterek, "Çok iyi hazırlanıyoruz. Onlar da çıkış içindeler. Biz kendi oyun felsefemizden ödün veremeden bu maça hazırlanıyoruz. Çok zor olması beklenen maçı kazanırsak kendimizi bu ligde güvenli bölgeye atarız. Üç puanı da alacağız" diye konuştu.

        DHA-Spor - Türkiye-İzmir -

        2023-11-16 11:44:13

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler