Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altay'ın tecrübeli kalecisi Ozan Evrim Özenç, bu sezon formaya hasret kaldı. Sadece 5'inci haftadaki Erzurumspor deplasmanında ilk 11'de yer alan 30 yaşındaki file bekçisi, 4-0 kaybettikleri maçın ardından tekrar şans bulamadı. Son 4 karşılaşmada kadroda yer almayan kaleci Ozan'ın 2 hafta kadar grip nedeniyle takımdan ayrı kaldığı öğrenilirken, son 2 maçta ise teknik ekip tercihiyle kadroya alınmadığı belirtildi. 

        Geçen sezonki olaylı Göztepe derbisinde saldırıya uğrayan kaleci Ozan, nisan ayında dizinden sakatlık yaşayıp ameliyat olmuştu. Bu sezon iyileşen deneyimli eldiven eski formunu bir türlü yakalayamadı. Son olarak evinde Eyüpspor'a 7-1 mağlup olan Altay'da birinci kaleci olarak Eren Karataş görev yaparken, yedek kaleci ise yine altyapıdan yetişen Mustafa Çalışkan oldu.

        DHA-Spor - Türkiye-İzmir - Mustafa KÖPRÜLÜ

        2023-11-19 12:02:25

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler